lokakuuta 28, 2019

Kissakortti: 333 / Cat Card: 33

Tämä kissakortti on onnittelukortti työtovereiltani Marikilta, Impiltä ja Teuvolta joskus 1980-luvulla kun sain jonkinlaisen ylennyksen kirjastourallani. "Onnnellista oloa opiskelunneuvojalle!"
Amerikkalaisen Thaddeus Krumeichin (1930-1988) kuvassa on hylly, jossa ei ole yhtään kirjaa. Sitä vastoin hyllyillä on viittauksia matkoihin, juna, laiva ja asema sekä korttitalo, marmorikuulia, avaimia ja laatikoita. Ruskearaitainen kissa alahyllyllä näyttää aika päättäväiseltä punaisessa kaulanauhassaan.

******************
This cat card is a greeting card from my work mates Marikki, Impi ja Teuvo sometimes in the 1980´s when I got some kind of a promotion in my library career. " Happy Returns to the student adviser!" There is a shelf in the picture by American Thaddeus Krumeich (1930-1988), but there are no books. In contrast on the shelves there are hints to travels, a train, train station, boat and a house of cards, marbles, keys and drawers. A brown-striped cat on the bottom shelf looks quite strong-minded wearing her red choker.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti