maaliskuuta 01, 2014

KAROLIINA PAAPPA - NÄYTTELY / EXHIBITION

"Kyyhkysistä ja tiikereistä" on Karoliina Paapan (s. 1983) pienen valokuvanäyttelyn nimi Taidehalli TR1:ssä Tampereella. Kuvien tunnelma on herkkä, satumainen ja värit ovat herkullisia. Kuvat on otettu kuin ne olisivat kohtauksia näytelmästä tai vanhoja jäykkiä muotokuvia. Kuvia on käsitelty digitaalisesti ja niihin on lisätty kiiltokuvia, sekä ihmisiä että eläimiä tai kukkasia.


"About Doves and Tigers" is the name of Karoliina Paappa´s (b. 1983) small exhibition of photographs in Art Museum TR1 in Tampere. The mood of these photographs is tender, like in fairy-tales and the colours are delicious. The pictures have been taken like they were scenes in a play or old rigid portraits. The photographs have been digitally processed and old luster images have been added, both people and animals or flowers.


Hieno kuvaus Karoliina Paapan työskentelytavasta ja valokuvien teosta on hänen kotisivullaan. Minuun tietenkin vetosi tämä alla oleva kissa.

A fine description of Karoliina Paappa´s way of working and making of these photos is in her homepage. Of course, I liked this cat picture.


1 kommentti:

  1. Anonyymi on lisännyt kommentin tekstiisi "KAROLIINA PAAPPA - NÄYTTELY / EXHIBITION":

    Hei, tässä Karoliinan työskentelystä ja kuvasuurennosten käytöstä: http://karoliinapaappa.fi/?page_id=534
    terveisin, näyttelyn järjestävä Valokuvakeskus Nykyaika www.facebook.com/pages/Photographic-Centre-NykyaikaBacklight-Photo-Festival/178949758787551

    VastaaPoista