elokuuta 14, 2017

Kissakortti: 217 / Cat Card: 217


Venetsialaisen Sebastiano Lazzarin 1700-luvun maalauksessa kiiluvasilmäinen kissa varastaa makkaraviipaleen lautaselta. Kissa selvästi tietää, että on kiellettyä edes olla pöydällä. Kuvassa on monenlaisia esineitä ja niillä symboliikkaa, joka kaikki ei varmaan aukea vuonna 2017. Kartta seinällä on hauskan näköinen, kuin silmät, nenä ja suu. Karttapallo on monimutkainen ja tarkkaan kuvattu. Nautintoon viittaa moni esine: persikat, viini, makkara ja kissa. Mitä tarkoittanee alareunassa oleva pelikortti ja seinällä oleva suurennuslasi?

**************
In Venetian Sebastiano Lazzari's painting from the 1700's a cat with glowing eyes is stealing a slice of sausage from a platter. The cat clearly knows that it is forbidden even to be on the table. There are a lot of different objects in the picture, and they surely are symbols that are not opening today. The map on the wall is looking funny, like eyes, a nose and mouth. The globe is complicated and precisely described. Many objects are hinting of pleasures: the peaches, wine, sausage and cat. What might be the meaning of a playing card at the bottom or the magnifying class on the wall?  

_____________

Kissakorttini alkavat loppua! Auta minua ja lähetä minulle kesämökille kissakortti jos sellainen löytyy laatikostasi:

Maija Kanerva
Hiivalahdentie 79
37500 Lempäälä

Laita mukaan oma osoitteeesi niin lähetän sinulle kaksi omista linoleikkauksistani tehtyä korttia jokaisesta tässä blogissani julkaistusta kissakortista.

_____________

My cat cards are expiring! Please, help me and send a cat card to my summer cottage if you find one in your drawer:

Maija Kanerva
Hiivalahdentie 79
37500 Lempäälä
Finland

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti